Servicii

Fotografia, este ca o oglindă a sufletului, dacă pui suflet şi eşti entuziasmat, poate ieşi aproape perfectă.

Povestea Seby Studio începe acum 15 ani, atunci când am hotărât să duc mai departe pasiunea pentru fotografie şi să mă exprim creativ cu ajutorul acesteia.
Acum oricine poate face o fotografie. Dar nu orice fotografie are ceva de spus. Cu ajutorul aparaturii de ultimă generaţie de care dispun, vă ofer fotografii realizate la cea mai bună calitate care surprind cele mai frumoase momente ale evenimentului tău, fie el nuntă, botez sau un eveniment privat. Îmbin în mod plăcut tehnicile vizuale şi digitale pentru a surprinde toate trăirile, emoţiile şi zâmbetele momentului, ale voastre, dar şi ale invitaţilor voştri.

Şi pentru că o fotografie spune mai mult decât o mie de cuvinte, te invit să descoperi portofoliu meu.

Foto/Video

Nuntă & Botez

Surprindem în imagini cele mai frumoase momente de la nunta sau botezul tău pentru ca mai târziu, când te vei uita peste acestea să-ţi aminteşti cu drag de clipele trăite. Punem preţ pe calitatea imaginilor şi nu neglijăm nici cel mai mic detaliu. Lucrăm cu aparate foto şi video de clasă profesională, care vor face faţă şi celor mai nefavorabile condiţii de lumină.

Imaginea produsului tău reprezintă de cele mai multe ori primul contact pe care îl au potenţialii clienţi cu business-ul tău, fie el restaurant, cafenea sau magazin online de haine, încălţăminte sau electronice. Tocmai de aceea imaginea trebuie să convingă, să conţină şi cele mai mici detalii de care ar putea fi aceştia interesaţi.

Foto/Video

Produs

Foto/Video

Fashion

Fotografia de modă este un tip de fotografie care solicită atenţie, autenticitate şi creativitate din partea fotografului, aceasta având posibilitatea de a fi realizată atât în locaţie, exterior şi interior, cât şi în condiţii de studio.

Nelipsită de la evenimentele cele mai frumoase din viaţa ta, gheaţa carbonică(fum greu) comercializată de noi nu lasă în urmă apă sau alte reziduuri pentru că se evaporă, trece din stare solidă direct în stare gazoasă. Contactaţi-ne pentru o ofertă personalizată!